Services: communicatie, concept, text, projectmanagement, video & visuals

Communicatie betekent samenwerken. Wij hebben daarom partnerships met gespecialiseerde bedrijven om geïntegreerde communicatieplannen te ontwikkelen en uit te voeren voor opdrachtgevers, onder meer in de sectoren Culture/Non-profit, Overheid/Government, Finance, Healthcare, IT/Telecom & Travel.

Communicatie-expertise

Werk je al samen met een vast (communicatie)adviesbureau, maar heb je snel specifieke expertise, of menskracht, nodig voor een eenmalig project? Dan zijn onze flexibele projectteams een uitkomst.

Geïntegreerde communicatie

Om een werkelijk geïntegreerde communicatiestrategie uit te voeren, adviseren wij veel van onze opdrachtgevers om te kiezen voor het one-stop-shopmodel. Ofwel: neem contact op met Editors’Project en laat een totaalofferte opstellen voor een langdurige samenwerking, of een compleet project, inclusief projectmanagement en bewaking van huisstijl.

Langdurig samenwerken

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk dat wij langdurig samenwerken met leveranciers waarmee jouw organisatie al langer samenwerkt. Wij vullen dan de ontbrekende expertise aan. Neem contact met ons op als je de volgende diensten of expertise snel nodig hebt:

Klantverhalen/references/customer success stories; persberichten; magazines; brochures; flyers; vertalingen; white papers; jaarverslagen; speeches; proefschriften; huisstijlen; sociale media (LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest etc); visuals; sponsorwerving; content management (WordPress, Joomla, Wix, Drupal).

Werkwijze

In overleg stellen we een concept op, maken een projectplan en zoeken vervolgens de tekst-, video- en visualspecialisten die jouw project gaan uitvoeren. Project- en financieel management horen uiteraard ook bij het totale plan. Maar als je een deelproduct wilt afnemen, dan kan dit ook snel worden opgenomen in een offerte. Kortom je krijgt van ons expertise, creativiteit en professionaliteit op de volgende gebieden:

 

  1. Concept
  2. Projectmanagement
  3. Tekst
  4. Visuals
  5. Video

Volg ons op social media:

Editors'Project video:

VSH Referentiecase scripted by editorsproject.com published by Inovativ

Editors'Project video:

Dutch TV personality Humberto Tan tells what his ideal PC should look like

Editors'Project video:

Cosensus explains why they choose HPE's Converged System
Share This