References: satisfied customers spread the word

Tevreden klanten van E’P komen voortdurend voorbij in de carrousel in de rechterkolom van onze website. Wij produceren SEO-content voor opdrachtgevers in de sectoren cultuur, finance, zorg (health), IT & telecom, maar ook bij de overheid.

Dat varieert van video’s, beleidsteksten, streekplannen, structuurvisies, jaarverslagen, webteksten, blogs, flyers, sponsored magazines, references, klantverhalen, case studies, succesverhalen tot testimonials. In de vorm van websites, PDF’s en boeken. Laat ook uw organisatie profiteren van onze kennis en ervaring op dit gebied. U scoort immers het beste met mond-tot-mondreclame door opdrachtgevers.

Interviews met tevreden klanten of experts met een duidelijke visie laten de concrete voordelen zien van producten, diensten en oplossingen die uw organisatie of klanten duurzamer laten werken. Die quotes gebruiken we vervolgens voor de communicatiemiddelen die het snelste doel treffen: van Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Vimeo, Pinterest tot nieuwsbrief.

1. Tevreden klanten quoten in SEO-content

E’P vat de praktische, dagelijkse voordelen van technische oplossingen, gadgets, producten en diensten samen in krachtige quotes. Deze gebruiken we zowel voor tekst als voor video’s. Met storytelling maken we onze opdrachtgevers blij, zoals blijkt uit hún quotes in de carrousel rechts. Gesprekspartners willen altijd weten waarom ze juist uw producten en diensten moeten afnemen. Zo kunnen zij het beste achterhalen hoe uw organisatie dagelijkse, maar ook toekomstige problemen duurzaam oplost. Niets is overtuigender dan een helder, zakelijk en journalistiek geproduceerd verhaal met krachtige quotes van klanten.

2. Nieuwe klanten

Prospects die willen weten wat ze hebben aan producten, diensten en oplossingen, horen dit het liefst via een klant die eerder ervaring met uw organisatie heeft opgedaan. Als ze vertrouwen hebben in uw klanten (omdat ze die kennen), dan krijgen ze vanzelf ook vertrouwen in uw organisatie. En zoals iedereen weet: delen is het nieuwe vermenigvuldigen. Hoe groter de kring van betrokken personen rondom uw organisatie, hoe groter de kans dat zich vanuit dit netwerk nieuwe klanten aandienen.

3. Publicaties in (sociale) media

Websites met video en visuals scoren beter in Google en Bing. SEO, zoekmachine-optimalisatie, kan echter niet zonder tekst. Tekst is de basis van alle communicatie. Dus ook voor SEO-content met video en visuals. Met sociale media, zoals Facebook, LinkedIn, Pinterest en Twitter, helpen we om content nog beter vindbaar te vinden en om traffic naar websites te lokken. Door slim contentbeheer kunt u het publicatieproces van webteksten automatiseren en (online) magazines en nieuwsbrieven vullen. Dat maakt het eenvoudiger om content te pluggen bij media. Met guerrillamarketing verleiden we anderen om content te delen.

 

Volg ons op social media:

Editors'Project video:

VSH Referentiecase scripted by editorsproject.com published by Inovativ

Editors'Project video:

Dutch TV personality Humberto Tan tells what his ideal PC should look like

Editors'Project video:

Cosensus explains why they choose HPE's Converged System
Share This