Communicatieprojecten die doelgroepen bewegen

Onze projecten variëren van teksten, communicatie- en streekplannen, structuurvisies, jaarverslagen tot video’s, copyplatforms, tweets en het aanpassen van LinkedIn-profielen. We werken direct voor overheidsinstellingen (gemeenten, provincies, waterschappen), IT-bedrijven, zoals HPE, Microsoft en SAP en bedrijven in diverse andere sectoren, zoals financiële dienstverlening, zorg, horeca. Ook werken we indirect voor klanten via communicatiebureaus.

De dienstverlening van E’P is dus veelzijdig en effectief. We hebben expertise in vele sectoren opgebouwd: van cultuur, finance, healthcare, IT en telecom, tot non-profit. Onze tone-of-voice en stijl passen we aan op de gewenste doelgroepen op basis van de Factor C-methode.

We werken altijd met de interesse van de communicatieconsument in het achterhoofd. We leveren content voor dagbladen, magazines, en kunnen deze aanleveren in iedere gewenste vorm, van video’s bij IT-evenementen, infographic, fotografie, tot een reportage over een bergexpeditie, een cultureel- of sportevenement. Ook met het publiceren van boeken hebben we ervaring.

Projecten met communicatiespecialisten

Voor grote bedrijven, zoals HP, SAP en Microsoft werken we samen met gespecialiseerde partners om projectteams te formeren die in korte tijd kant-en-klare producten opleveren.

Dit varieert van:

  • marktonderzoek via sociale media;
  • opzetten van copy platforms, templates, sponsored magazines;
  • ontwikkelen en vullen van websites;
  • interviews met organisaties over hun toekomstvisie;
  • videoscripts en -productie;
  • transcripties, vertalingen en tekstproductie inclusief opmaak.

Volg ons op social media:

Editors'Project video:

VSH Referentiecase scripted by editorsproject.com published by Inovativ

Editors'Project video:

Dutch TV personality Humberto Tan tells what his ideal PC should look like

Editors'Project video:

Cosensus explains why they choose HPE's Converged System
Share This